Money Back Guarantee

Money Back Guarantee

Mountaineer Brands grundare Eric Youngs kärlek till natur och välmående har inga gränser eller begränsningar. För Eric handlar det inte om att tänka för dagen, utan att tänka långsiktigt. Med all ödmjukhet ville Eric skapa skäggprodukter som inte bara är helt naturliga, men även som han stolt kan kalla världens bästa skäggprodukter. Med serien Mountaineer Brand Premium hittade Eric en blandning som han snabbt kände var för bra för att vara sann, så bra och välfungerande att han erbjöd alla som testade en Mountaineer Brand Premiumprodukt en ”MONEY BACK GUARANTEE”. Istället för reklamationer så blev det en succé.


Welcome to our  "Money Back Guarantee" in Scandinavia

Så här enkelt är det:

  1. Skanna in eller fota ditt kvitto inom 14 dagar
  2. Fyll i formuläret nedan
  3. Bifoga köpkvittot*
  4. Förklara anledningen till att du inte är 100% nöjd


Efter att vi mottagit din ansökan ger vi dig ett skyndsamt personligt besked.


Vid godkännande är det bara att skicka in produkten till den angivna adressen som medföljer godkännandet. Pengarna kommer att sättas in på angivet bankkonto inom en vecka efter returen har mottagits.


Du ansvarar för eventuella returer. Tänk på följande:

  • Produkten måste vara väl förpackad och tas emot i originalskick
  • Avsändarens namn och adress måste synas tydligt på försändelsen. Bifoga en lapp inuti paketet med namn och adressinformation.
  • Försändelsen måste vara tillräckligt frankerad**
  • Vi bibehåller rätten att neka returen om produkten är mer än 33% förbrukad, med anledning att det inte kan anses rimligt att produkternas innehåll förbrukats mer än 33% under 14 dagars tid* Kvittot måste innehålla inköpsställe inkl. momsregistreringsnummer, datum & totalsumma för produkten

** Vi löser inte ut underfrankerade försändelser